» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Kérdés - felelet
A cserkészek hátratett kezekkel körben állnak. [...]
Bábjáték
Egy játékos a padlóra fekszik. Játékostársa [...]
Bikaviadal
Az egyik fiúnak, a bikának a hátára egy nyakke [...]
Bálnavadászat
Két csónak igyekszik a bálnát, mely farokkal, [...]
 
Még nem jelöltél egy játékot sem kedvencnek!

A kedvencek lényege, hogy az egyes játékok végén található legördülő menüben található csillagok segítségével 1-5 skálán meghatározhatod, hogy az adott játék mennyire hasznos számodra. A mellette található gombra való kattintással ez a játék és a csillagszám bekerül a kedvenceid közé, majd, ha úgy gondolod, az alsó űrlap segítségével elküldheted e-mail címedre (vagy máséra) az így összegyűjtött saját listád.
Kiválóan alkalmazható program előtti játéklista összeállításhoz!

Hogyan és meddig történik a kedvencek tárolása?
A kedvenceidet honlapunk egy ún. munkamenetben tárolja: az adatok csak az adott számítógépen, a böngésző bezárásáig maradnak meg - tehát érdemes mindig elküldeni az aktuálisan kiválogatott kedvenceket az e-mail címedre!

Miért nem tárolja az adatokat a böngésző a bezárása után?
Úgy gondoltunk, hogy egy újabb regisztrációtól szeretnénk megkímélni minden felhasználónkat, az e-mail postafiókhoz amúgy is csak te férhetsz hozzá - így onnan is könnyedén elérheted mindig a korábban oda elküldött kedvenceid.

Kedvenceim elküldése


Név:  


E-mail:  


Megjegyzés:  

 


 

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2019. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.