» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Emlékszem mindenki nevére!
A játékban a csoportvezető marad utoljára, teh [...]
Éjszakai futár
Két csapatot alakítunk, minden csapat húz egy i [...]
A csoport szobra
A csoport egyik tagja a többiekből egy szoborcso [...]
Gordiuszi csomó
A játékosok álljanak rendezetlen csoportba, egy [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Né- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Négyes csoportokat kell alkotni (nem baj, ha a csoport tagjai nem ismerik egymást). Az egy csoportba tartozók azonos színű kendőket, vagy papírfecnit helyeznek el magukon látható helyen. Mindenkinek a nevét felírjuk egy-egy sima cetlire, egy kalapba vagy tálba tesszük, a játékosok onnan húzzák ki őket. Mindenki megnézi a sajátját, de senkinek nem árulja el.
Körben ülünk, úgy hogy a csoportok tagjai lehető legtávolabb legyenek egymástól (pl. piros1> kék1> zöld1> piros2> kék2> zöld2> piros3> kék3> zöld3> piros4> kék4> zöld4-üres szék), aki mellett jobb oldalt üres szék van (most: piros1), szólít valakit(pl. Piroska, ülj ide!). Most azonban megváltoztak a személyazonosságok, annak az embernek kell az üres székre ülnie, aki Piroska nevét húzta. Miután ez megtörtént, aki hívott, és akit hívtak cetlit, ezzel együtt újra személyazonosságot cserélnek (Tehát vándorolnak a személyazonosságok, jelen esetben aki először hívott Piroska lesz, addig, amíg nem hívja Piroskát valaki, és nem cserél cetlit vele, akit először hívtak arról csak az első hívó tudja, hogy ki lett, mivel az ő cetlijét kapta.)

A játék célja, hogy a csapat tagjai (pl. piros1-p2-p3-p4) (a sorrend nem számít) egymás mellé kerüljön, a csapattagoknak tehát azt kell figyelniük, hogy ki kivel cserél cetlit, és akivel cetlit cserélt a csapattagjuk, azt előtte hogy hívták.

Az a csapat nyer, aki először végrehajtja a feladatot.
Ha több fordulót játszunk, minden kör kezdetén egy székkel arrébb ül mindenki, hogy igazságosan, mindenki sorra kerüljön, mint első hívó.
Játék információk

Célkitűzés: Az egy színhez tartozó emberek egymás mellé kerüljenek

Tipus: ismerkedős ismerkedős RSS csatorna ismerkedős nyomtatása
Létszám: min. 12
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): székek (résztvevők száma +1), színes kendő, vagy színes ragadós papírfecni, papír ceruza
Játék: Névcserélő nyomtatása Névcserélő egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Né- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.