» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Zsírozás
Ha négy fő játszik, akkor ketten-ketten egy pá [...]
Vizicsata
A játékot sekély vízben kell játszani. A ját [...]
Történet, előre gyártott elemekből
Minden játékos kap egy cédulát és ráír egy [...]
Osonós
Körbe székeket rak a társaság, akik legalább [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Biz- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Feküdjünk hanyatt, vagy vegyük fel a "fiákeres testtatást", és próbáljunk ellazulni. Ebben az ellazult, relaxált helyzetben próbáljuk elképzelni azt a szituációt, amelyben a legnagyobb biztonságban éreznénk magunkat. Ez az emlékkép alapulhat valóságos tapasztalaton, de akár a fantázia szüleménye is lehet. Éljük át a teljes biztonság érzését.
Játék információk

Pedagógiai javaslat: A gyakorlat után szabad beszámoló következik. Ne erőltessünk senkit, hogy élményét elmondja, úgyis lesz egy-két ember minden csoportban, aki nem tudja magában tartani tapasztalatait, utána a többiek is bátrabbak lesznek. Főleg arról beszélgessünk, hogy ki mit élt át, mit érzett akkor, amikor úgy érezte, hogy biztonságban van. - Nagyon nehéz megfogalmazni. Főleg középiskolások gyakorlata, az általános iskolások számára ez még nehéz feladat.Sokszor adódik olyan szituáció, hogy néhány diák "túl van pörgetve", és nem tudja ellazítani magát. Kérjük meg a csoportot, hogy akinek nem megy a gyakorlat, az maradjon csendben, ne zavarja a többieket. (Magyarázzuk el, hogy ennek mik lehetnek az okai, és ne csináljunk problémát belőle.) Esetleg adjuk nekik azt a feladatot, hogy figyeljenek, és ha észrevesznek valami érdekeset. akkor az elemzés során osszák meg a csoport többi tagjával is.Könnyebb a gyakorlat, ha a szemek be vannak csukva. Így kevesebb zavaró inger jut el a diákokhoz, jobban tudnak figyelni önmagukra. Azoknak a diákoknak, akik előzetesen részt vettek autogén tréningfoglalkozáson, könnyebben megy ez a gyakorlat.

Tipus: érzékszerv fejlesztő érzékszerv fejlesztő RSS csatorna érzékszerv fejlesztő nyomtatása
Létszám: 6-20 játékos
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: 20-30 perc
Kellék(ek): Nem szükséges
Játék: Biztonságban vagyok - biztonságban leszek nyomtatása Biztonságban vagyok - biztonságban leszek egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

jah -_-
2012-06-10 16:49:58
Ez milyen unalmas.-.-
2012-01-24 18:00:23
három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Biz- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.