» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Egyenes és keskeny
Húzzunk egy egyenes vonalat krétával a szoba k [...]
Hapci!
A hat fős csoportok tagjai egy csapat kivételév [...]
Tudom, mikor születtél
Vedd a születésnapodat, pl. 6 szorzd meg 3-m [...]
Kinek van valami eldugnivalója?
Egy kivételével az összes játékos kört alkot [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Há- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A csoport párokra oszlik. (Ha a létszám páratlan, akkor vagy az egyik csoporttagot megfigyelőnek kérjük fel, vagy az egyik csoportvezető beszáll a játékba.)
Minden pár két tagja egymással szembefordított székekre ül, térdük összeér, rajta elhelyezve a papírlap az alátéttel. A filctollat mind a ketten megfogják.
A csoportvezető arra kéri a résztvevőket, hogy amíg a zene szól, mindenki hunyja le a szemét, és képzeljen el egy tetszés szerinti tájat, benne egy házzal, a ház mellett egy fával, mellette egy kutyával. Engedjék szabadon képzeletüket.
Kb. 2-3 perc után a zene abbamarad, és a csoportvezető arra kéri a páro­kat, hogy szavak nélkül, teljes csendben rajzoljanak - a filctollat együtt fogva - egy képet, amin van egy ház, egy fa és egy kutya. Amikor a kép elkészült, szignálják egy közös művésznévvel, majd közösen adjanak egy iskolai osztályzatot rá.
Amikor minden pár elkészült a teljes feladattal, a képeket kifüggesztjük. A párok beszámolnak érzéseikről, elemzik a produktumot, és megbeszé­lik, hogy milyen tapasztalatokat szereztek a nem verbális kommunikáció­val, az empátiával és egymás befolyásolásával kapcsolatban.
Játék információk

Tipus: csoportépítő csoportépítő RSS csatorna csoportépítő nyomtatása
Létszám: Tetszés szerinti számú pár
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: 5-20 perc
Kellék(ek): A/4-es formátumú papírlap minden párnak; alátét a papírhoz; íróeszköz, lehetőleg színes filctoll (1 db egy párnak); magnó, könnyű, nem vokális zenei kazetta.
Játék: Ház, Fa, Kutya nyomtatása Ház, Fa, Kutya egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Há- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.