» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Harc a szabadságért
Két csapat játszik. A bent levők egy ötször [...]
Névgombolyító
Körben ülünk. Az egyik játékosnál van egy go [...]
Páros-páratlan
A két csoport szemben áll egymással, párhuzamo [...]
Közepes
A terepen egy 15 m hosszú és 10 m széles helyet [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Rá- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A csoport feláll több sorba (egyenlő számú ember mindegyik sorban). A játékosok minden irányba egyenlő kartávolságot vesznek fel. Mindenki egy irányba néz. Egy macska és egy egér fog szaladni a sorok között, amelyeket a csoport a kinyújtott karokkal alakít. Egyvalaki a csoportból háttal áll a többinek, ő lesz az irányító. Az irányító tapsára mindenki 90 fokkal elfordul jobbra. Az egér és a macska csak a sorok között szaladhat, nem mehetnek át a falon.
Változat: Ha elég nagy a csoport, akkor ennek lehet egy érdekesebb változatát is játszani, ami abból áll, hogy az irányító tapsára a csoport tagjai teljesen spontán bármilyen irányba fordulhatnak (a négy közvetlen szomszéduk felé), és karjukat is tetszőleges irányba nyújthatják ki (fontos az, hogy 90 ill. 180 fokos szögben legyenek). Így egy labirintus keletkezik, ami nehezebbé - vagy esetenként könnyebbé - teszi a macska-egér fogót.
Hogy a csoportnak ne legyen unalmas, cserélni is lehet. Amikor a tapsoló kettőt tapsol, akkor az egér is és a macska is megérint valakit a sorban állók közül, akikkel gyorsan helyet és szerepet cserélnek. A játék folytatódik tovább.
Játék információk

Tipus: ügyességi ügyességi RSS csatorna ügyességi nyomtatása
Létszám: nagy csoport
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): Nem szükséges
Játék: Rácsfogó nyomtatása Rácsfogó egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Rá- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.