» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Cé- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A szoba közepén keresztbe húzunk krétával egy vonalat, amely ketté osztja a szobát. Ezzel párhuzamosan négy méter távolságban húzunk újabb két vonalat a padlón. A cserkészek két csapatra oszlanak, és felsorakoznak a két szélső vonal mögött egymással szemben. A karikát a középső vonalra helyezzük, és a két kötelet a karika átellenes pontjaira kötjük. A másik végeit pedig egy-egy játékvezető veszi a kezébe, akik a középső vonal két végéhez állnak. A két csapat mindegyike kap egy-egy labdát. Az a feladatuk, hogy beletaláljanak a középen lévő karikába, melyet viszont a játékvezetők össze-vissza mozgatnak, hogy minél nehezebb legyen beletalálni. A játékmester közben számlálja, hogy melyik csapatnak hányszor sikerült beletalálnia, és az nyert, amelyiknek többször sikerült.
Játék információk

Tipus: ügyességi ügyességi RSS csatorna ügyességi nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: alsósok
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): nagyméretű karika, amelyik elég strapabíró ahhoz, hogy a földön kötéllel rángassák, két labda, kréta, két kötél, amely legalább fél szoba hosszú
Játék: Célkarika nyomtatása Célkarika egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Cé- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.