» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Sz- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A szoba mind a négy sarkába rajzolunk egy akkora négyzetet, amelyikbe az összes gyerek belefér. A négyzeteket megbetűzzük: A,B,C,D és a betűket beírjuk a négyzetekbe. Az őrsvezető mond egy betűt és a gyerekeknek a jelzett négyzetbe kell egylábon szökdécselniük. Kiesik az a játékos, amelyik utolsónak érkezik meg, vagy ugrálás közben letette a másik lábát, vagy elesik, vagy rossz irányba indul el. Az utolsó bent maradt játékos a győztes. A játékot úgy nehezíthetjük, hogy mindegyik négyzetbe más betűket is írunk. (Egy betű csak egy helyen szerepeljen).
Játék információk

Tipus: ügyességi ügyességi RSS csatorna ügyességi nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: alsósok
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): kréta
Játék: Szökdelés keresztbe-kasul nyomtatása Szökdelés keresztbe-kasul egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

[url=http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/]Amoxicillin[/url] Buy Amoxicillin Online sps.wdih.jatek.gyujtemeny.net.dzr.fd http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
2019-04-04 11:30:31
három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Sz- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.