» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Kreatív módon festeni
A "festés" szó hallatán sokan azonmód a művé [...]
Összetartozó tárgyak
Az asztalra jó kis bazárt hordunk össze. Sok mi [...]
Éjfél
A játszó fiúk egyike farkas, a többi pedig bá [...]
A zászló
Szabályszerű harci játék, amely egy földbe t [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Bor- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A szoba közepére tesszük a tálat és beleöntjük a borsót. A kalapot letesszük a tál mellé. A tál köré lerakjuk a négy csészealjat, majd minden játékos kap egy-egy szívószálat. A játékosok nagy körben helyezkednek el a tál körül. Minden hat játékosra jut egy kistányér. Két cserkészvezető magához veszi a dobókockát a rázópohárral és a táblát, amelyen dobni lehet. Elindulnak ellentétes irányba a játékosok körén kívül. Mindegyik gyermek megfordulhat és dobhat a kockával. Ha valakinek sikerül hatost dobni, az beszalad a kör közepére, fejébe nyomja a kalapot, és a szívószálat szívva elkezdi vele a borsószemeket átrakni a tálból csapata tányérkájára. Addig próbálkozhat, amíg egy másik csapatból valaki, aki szintén hatost dobott, le nem kapja a fejéről a kalapot. A sajátjára téve, most ő szedegeti a borsószemeket. A játékidőt a játékvezető határozza meg. A játékidő leteltével a győztes az a csapat, amelyik tányérján a legtöbb borsó van.
Játék információk

Tipus: ügyességi ügyességi RSS csatorna ügyességi nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: alsósok
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): 4 kicsi tányér (csészealj), egy mélytányér vagy egy kisebb tál, 3-4 marék szárazborsó, egy csomag szívószál, két dobókocka, két rázópohár, egy kalap vagy egy sapka, tábla vagy dobozfedél kockadobáshoz
Játék: Borsószedegetés nyomtatása Borsószedegetés egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Bor- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.