» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Dobbants, tapsolj!
A játékosok körbe ülnek. Kiválasztanak két h [...]
Ki ő?
Valamennyi résztvevő háttal ül a körnek. Az e [...]
Tolatás
A játékvezető kereszteket rajzol a padlóra egy [...]
Tulajdonságskála
Mindenki kitölti önmagáról és valaki másról [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Kö- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Két őrs két különböző szobába ül, vagy pedig az otthon ellenkező oldalán helyezkedik el. Az őrsök követet neveznek ki maguk közül és ezek megegyeznek egy tárgyban, vagy személyben, melyet a többieknek ki kell találniuk. Az A. csoport követe a B. csoporthoz megy, melynek minden tagja sorjában kérdést intéz hozzá. A kérdésekre csak igennel, nemmel vagy is-sel felelhet. A B. csoport követe ugyanígy tesz az A. csoportnál. Az az őrs nyer, amelyik előbb találja ki a megbeszélt szót. A győztes őrshöz kerül fogoly gyanánt a vesztő fél követe. Célszerű kérdésekkel és a feleletek nyilvántartásával hamar rájöhetnek a cserkészek a szóban forgó személy, vagy tárgy mibenlétére. Épp oly oktató, mint szórakoztató játék, ezenkívül leszoktatja a fiúkat a fölösleges kérdezősködésekről. Következetessé fejleszti az ítélőképességet.


Más változatban: Természetesen játszhatjuk csapatok alakítása nélkül is ha kevesebben vagyunk. Valaki gondol valamire és a többiek próbálják sorban feltett kérdéseikkel kitalálni a szót, vagy egy valakit kiküldenek, s neki kell kitalálni a közösen választottat.

Játék információk

Tipus: csoportépítő csoportépítő RSS csatorna csoportépítő nyomtatása
Játék: Követek nyomtatása Követek egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Kö- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.