» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Fasor dobás
Rajzoljunk a padlóra két párhuzamos vonalat, a [...]
Szállodai vendégek
A feladat a következő: egy szálloda vendégei v [...]
Variáció
Egy bekötött szemű játékos mögött egy csont [...]
Karácsonyi ajándék
Az asztalnál körben ülő játékosok képzeletb [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Rö- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A spontaneitás áll itt előtérben. Rövid előkészületi idő szükséges. Szavak nélkül, pantomimszerűen kell valamit eljátszania 1-5 személynek, a helyzettől függűen. Pl. helyszínek: áruház, vasútállomás, labdarúgó-stadion helyzetek: szerelmi jelenet fölvétele, a győztes ünneplése hivatások: kertész, fogorvosi asszisztens egyesületek: dalárda, öregek klubja sportok: asztalitenisz, hegymászás mondások: kimutatja foga fehérét hónapok könyvcímek, slágerek Pl.:
- Minden csoport kap 5-5 egyforma nagy tárgyat. Ezeket a rövid játékba be kell építeni, a játékhelyzetet el kell játszani, pl. egy kocsmai verekedést.
- Scharade (szótagrejtvény, amelyet játszva adnak föl): egy csoport egymás mellet kis jeleneteket játszik. A nézőknek az egyes szótagokat vagy szórészeket , amelyeket minden előadó eljátszott, teljes szóvá vagy mondattá kell összerakni. Az egyes részek eljátszása után lehetőség szerint a teljes alakzatot el kell játszani. Pl.: fő-fel-ügyelő, nadrág-tartó, autó-belső-világítás
Változatok: Minden csoport kap egy szót, amelyet rövid előkészület után eljátszik. A szavak kezdőbetűi ismét egy szót adnak. Bizonyos körülmények között a szavak egymásutánja is megváltoztatható.
- Minden csoport egy képzeletbeli TV előtt ül, az eljátszott műsort kell kitalálni.
- Bevásárló-pantomim: azt is ki kell találni, hogy ki vásárol, és azt is, hogy mit.
- Néma beszélő: egy játékos felelős egy idegenért, de nem szólalhat meg, úgy kell tudomására hozni mindent. A közölnivalók egy cédulára vannak fölírva, melyet csak ő nézhet meg. Az idegen kérdezhet, beszélhet.
Változat: a társaság két részre oszlik, az egyik rész süket, a másik néma. A süketek kérdeznek, a némák "némán" felelnek.
- Egyedül kettesben: egy párbeszédet egyedül csinál valaki, közben beöltözik hol az egyik, hol a másik beszélő ruhájába.
Játék információk

Tipus: színjáték színjáték RSS csatorna színjáték nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): nem szükséges
Játék: Rögtönzőjátékok nyomtatása Rögtönzőjátékok egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Rö- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.