» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Bábjáték
Egy játékos a padlóra fekszik. Játékostársa [...]
Torna sípszóra
A cserkészek vonalban sorakoznak. Ha vezető egye [...]
Szobrozás
A játék elején kiolvassuk a szobrászt. A szobr [...]
Körkörös ismerkedés
A tanulók kettős körbe, egy kisebb és egy nagy [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Adj- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Egy vállalkozó lefekszik a földre, pléddel betakarják, és felszólítják, mindent vessen le, amire most nincs szüksége. Miután már majd' mindenét levetette, megkérdezik, vajon a takaró nem felesleges-e rajta.
Játék információk

Tipus: tréfás tréfás RSS csatorna tréfás nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): pléd
Játék: Adj ide mindent nyomtatása Adj ide mindent egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

Mi ezt olyan formában szoktuk megcsinálni, hogy az illetőnek azt mondjuk, hogy képzelje el, hogy most a sivatagban nap, napok óta nem is látott vizet, de tudja, hogy fél óra múlva odaér egy helikopter, ami megmenti. Mivel az egész csapat élete rajta múlik (csak ő tudja, hogy hol vannak) muszály kibírnia azt a 30 percet, de az az egyetlen esélye, ha leveti magáról azt, ami a legjobban melegíti. Ez nyilván a pokróc lesz, de ez csak nagyon keveseknek jut majd az eszébe. És nyilván nem kisiskolásokkal szoktuk csinálni...
2011-09-15 00:52:21
ez azért szar játék. Max a barátnőmmel játszanék ilyet :D
2011-03-14 13:59:48
Pedagógus vagyok, képzeld el, ha a gyerek már pőre, és bejön az igazgató!!! Senki nem mossa le rólad, hogy pedofil vagy!!!
2011-02-05 19:45:22
en ezt ugy tudom ,hogy a sivatagban van ahol nagy a meleg es mit vetne le magarol az illeto , es akkor o mikozben veti le a ruhait izgatottan varja a csattanot , kozben csak a pledet kene levegye... A tobbiek meg egy jot rohognek rajta . . .
2010-07-02 00:20:46
Ezek szerint neked nem esett le a dolog :) Pont az a lényeg benne, hogy jobbára csak a pléd felesleges rajta,- de nyilván erre a pléd alatt lévő személy zavartságában nem gondol és azon tanakodik magában, hogy mely ruha darabját vegye le... de erre ugye semmi szükség igazából :) Persze a tábortűz körül ülők, vagy azok akik már ismerik ezt, jót kacarásznak :) így már érthető?
2008-11-08 16:32:24
ezvicces. de miért felesleges ami rajta van? milyen kritériumok szerint? ugyanis én pl. nem vennék le semmit, hisz azért van rajtam minden mert úgy érzem jól magam. Azt kell pl mondani hogy képzelje el hogy a tengerparton van és meleg van?
2008-11-07 19:03:43
három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Adj- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.