» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Helyzeteljátszások
El kell játszani bizonyos élethelyzeteket. A hel [...]
Térdelő kör
A csoport szűk körben helyezkedik el úgy, hogy [...]
Ostorcsapó
Csapónak az ostorszíj végére kötött kóc-, r [...]
Körfogó
Körpályát alakítunk, úgy hogy a játékosok l [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Pap- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Minden játékos egy azonos méretű papírt kap. Ez lehet újságlap, egyszerű rajzpapír, szalvéta vagy bármi más. Ebből kell egy lehetőleg minél hosszabb kígyót tépni. Előzőleg lehet tippelni: vajon milyen hosszú kígyót lehet tépni az adott méretű papírból? Ha összeragasztjuk őket, elérnek majd a terem egyik végéből a másikig? A papírkígyókat ezután hasznosíthatjuk is, például a játéktér lehatárolására vagy a terem felosztására egy következő játéknál.


Más változatban: Az újságpapírokból papírkígyókat tépünk, utána pedig feltekerjük őket, mindenki a sajátját. Az újságkígyók végét úgy kell rögzíteni, hogy a csomag/tekercs biztosan zárva maradjon. Mindenki maga elé helyezi az általa készített csomagot vagy tekercset. A játékvezető a csoporttal együtt végignézi a tekercseket, és mindegyiken keresnek valami tipikusat, valami egyedi jellegzetességet. Ez lehet a felirat, a szín, a méret, csücskök, sarkok, lekerekítések stb. Ezután öszszekeverjük a tekercseket, és a játékosok megpróbálják felidézni, hogy melyik kihez tartozott. Elképzelhető, hogy először csak néhányat rendezünk át, majd egy következő körben összekeverjük az összeset.

Játék információk

Célkitűzés: A játék első lépésben a kéz finommotoros mozgásának karbantartását célozza, második változatában emlékezetgyakorlatnak is kiváló.

Tipus: ügyességi ügyességi RSS csatorna ügyességi nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): Újságpapír vagy más papír, ragasztó
Játék: Papírtépkedős nyomtatása Papírtépkedős egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Pap- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.