» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Biliárd / pool
8 golyós angol szabályok

G [...]
Bókoljunk egymásnak!
Az előre elkészített matricákat véletlenszer [...]
Polip
Kimondottan mozgásos játék. Ki kell jelölni k [...]
Lopják a szőlőt
A fogó, a csősz földön fekve alvást színlel, [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Kic- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A játékvezető előre elkészít egy kis csomagot, sok réteg papírba csomagolva, és minden réteg után zsinórral újra átkötve, persze úgy, hogy kibogozása azért ne állítsa megoldhatatlan feladat elé a résztvevő időseket. A háttérben szóljon kellemes zene, a csomag pedig vándoroljon kézről kézre a körben vagy más tetszőleges alakzatban ülő játékosok között. Amikor a zene hirtelen elhallgat, az a játékos, akinél a csomag éppen van, elkezdi kibontani. Amikor a zene újra megszólal, a csomagot újra tovább kell adni. A játékvezető kellő odafigyeléssel növelheti a játék izgalmát azzal, hogy milyen kritériumokat választ a zene kikapcsolására illetve újraindítására. Mint néhány más játéknál, itt is van lehetőség arra, hogy a játékvezető a sikerélményt célzottan bizonyos résztvevőknek közvetítse. A zenés és a csomagbontogatós szakaszok többszöri váltogatása után az utolsó játékos végre kicsomagolja a csomagot, és kivesz belőle egy kelléket a következő játékhoz. Ez a játék természetesen önállóan is játszható, a csomagban lehet pl. apró nyeremény is a szerencsés - és ügyesen bontogató - nyertesnek.
Játék információk

Célkitűzés: Kiváló tréfás felvezetés egy következő játékhoz.

Tipus: ügyességi ügyességi RSS csatorna ügyességi nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): Csomagolópapírral többrétegűen becsomagolt és átkötözött kis csomag, kisméretű tárgy a következő játék kellékei közül, kazetta/CD, lejátszó
Játék: Kicsomagolás nyomtatása Kicsomagolás egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Kic- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.