» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Körözés
Próbáljunk meg a levegőben két kezünkkel egyi [...]
Rabló-pandúr
A játékosok két, erőben nagyjából egyforma r [...]
Lábjáték
Két mezítlábas csapatot alakítunk - egyenlően [...]
Bemutatkozás szerepcserével
Megegyezünk abban, hogy mindenkinek öt perce van [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Ele- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Mindannyian hallottuk már ezt a mondást, hogy van, aki úgy mozog, mint "elefánt a porcelánboltban". Még átvitt értelemben is szoktuk használni. Gyűjtsünk erre példákat környezetünkből, ismerőseink köréből. Most, hogy ezekből a példákból kiderült, hogy figyelmességgel, óvatossággal és kellő körültekintéssel, tapintattal el lehet kerülni ezeket a helyzeteket, próbáljuk ki a gyakorlatban, itt, ezen a terepasztalon, hogy hogyan sikerül végigmenni úgy, hogy a legkevesebb kárt okozzuk, és mégis rövid idő alatt sikerüljön végigmenni a kijelölt úton. Egyéni versenyről van szó, a vállalkozó szellemű játékosok kezdhetik. Ügyeljünk az útvonal és az akadályok jó elhelyezésére, a nehézségi fokra. Az győz, aki a legrövidebb idő alatt a legkevesebb hibapontot érte el, s végigment a kijelölt úton.
Játék információk

Célkitűzés: Az irányított finommozgás gyakorlásával végig vezetni az elefántot vagy az elefántot helyettesítő tárgyat egy kijelölt úton úgy, hogy a tárgyak ne mozduljanak el, az építmények ne dőljenek össze.

Tipus: ügyességi ügyességi RSS csatorna ügyességi nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): Egy játékelefánt vagy az elefántot jelképező nagyobb, de nem túl nehéz könyv, vagy egy vízzel telt félliteres műanyag flakon. Legalább két asztal összetolva, egymás mellett és azon egymástól különböző távolságra, úgy, hogy a flakon alig férjen el közöttük, tárgyak elhelyezve. A tárgyak között lehet csésze, amin egy kávéskanalat raktunk keresztbe, lehet három egymásra rakott gyufásdoboz és így tovább. Jó, ha van egy stopperóránk, de legalább egy másodpercmutatós karóránk.
Játék: Elefánt a porcelánboltban nyomtatása Elefánt a porcelánboltban egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Ele- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.