» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Kövesd a nyomot!
Három játékos kivételével a résztvevők kéz [...]
Ízlelés: teák, ivólevek
A körben ülők között elindítunk egy bizonyos [...]
Amikor én még...
Emlékezni korábbi énünkre, bemutatni magunkat [...]
Árnyképek
A közönséget a színészektől egy kifeszített [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Fő- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A játékvezető körbemegy, és minden játékost megkér, hogy húzzon egy sorsjegyet a kalapból (vagy más alkalmas tartóból). A játékos kinyitja és megnézi a sorsjegyét. Természetesen mindenki megnyerte a főnyereményt - a saját külön főnyereményét! Mikor mindenki húzott, a játékosoknak egymás után szavak nélkül el kell mutogatniuk, el kell játszaniuk a csoportnak, mit nyertek, a többieknek pedig ki kell találniuk. A sorsjegyek egy kb. 6 x 10 cm-es papírdarabból állnak, amelyekre különböző tárgyak képeit ragasztottuk (például nadrág, ruha, óra, porszívó, ernyő). Ezeket katalógusokból vagy képes újságokból is kivághatjuk. A "sorsjegyeket" aztán összetekerjük és összegumizzuk. Maguk a játék résztvevői is elkészíthetik a kellékeket. Ilyenkor azonban ajánlatos csak az elkészítésük után néhány héttel felhasználni ezeket, amikor már nem emlékeznek annyira a képekre, mert különben kevésbé lesz szórakoztató a játék. Csak a résztvevőkön - és persze a játékvezetőn múlik -, hogy a csoport tagjai mennyire engedik szabadjára a fantáziájukat és a játékos kedvüket ennél a játéknál. Sokszor elég, ha az első játékos élvezettel és hosszan eljátszva mutatja be a saját nyereményét, ez rögtön arra ösztönzi a többieket, hogy ők is valami mulatságosat, érdekeset hozzanak ki akár a legegyszerűbb tárgy bemutatásából is. Különböző "kéznél lévő" tárgyak is felhasználhatók természetesen (például egy bot egy ernyő eljátszásához vagy más hasonló).
Játék információk

Célkitűzés: Az egyszerű tárgyak pantomimszerű bemutatása a játékos kedvet és a fantáziát ösztönzi, a zárkózottságot oldja.

Tipus: gondolkodtató gondolkodtató RSS csatorna gondolkodtató nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): Különböző kis képek ("sorsjegyek"), befőttes gumi, valamint zsák, kalap vagy bármi, amiből húzni lehet.
Játék: Főnyeremény nyomtatása Főnyeremény egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Fő- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.