» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Makaó
Az elején mindenkinek ugyanannyi lapot osztanak, [...]
A titkos csomó
Vegyünk egy kb. 60 cm hosszú zsineget, és adjuk [...]
Éjszakai futár
Két csapatot alakítunk, minden csapat húz egy i [...]
Csalogató futás
20-40 lépés távolságra két sorban állítják [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Puz- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Ehhez a játékhoz képeslapokra, fotókra, játékkártyákra vagy képekre van szükségünk. A játékvezető különböző vágásokkal mindegyiket két részre vágja, és szétosztja a játékosok között, akik ez alapján keresik meg a párjukat. Igazán akkor lesz érdekes ez a játék, ha a játékvezető úgy dönt, hogy mindenki számára azonos képet vagy fotót használ, és csak az elvágás módja fog különbözni. Ez megnehezíti a pár megkeresését, és izgalmasabbá is teszi. Csak a személyes odafordulás és közös kipróbálás segítségével derülhet ki, melyik fél kártyák illeszkednek egymáshoz.
Játék információk

Célkitűzés: Ha a játékvezető páros játékot javasol, lehetséges, hogy a játékosok szabadon választanak párt maguknak, esetleg a játékvezető jelöli ki a párokat, de előfordulhat az is, hogy egy párkereső játék hozza össze őket. Ez a játék is erre szolgál.

Pedagógiai javaslat: A játékvezetőnek lehetősége van, hogy ilyen módon óvatosan kontaktusokat kezdeményezzen. Így olyan emberek kerülhetnek össze játszani, akik egyébként addig esetleg kevés érdeklődést mutattak egymás iránt.
Tanácsos könnyebben és nehezebben felismerhető részeket is vágni, és a részek kiosztásánál odafigyelni arra, hogy melyik játékos melyik részt kapja. Ha a feladat túl könnyű valaki számára az, ugyanúgy elveszi a játék örömét, mint ha túl nehéz.

Tipus: párosító párosító RSS csatorna párosító nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): Képeslapok, játékkártyák, képek, (olló)
Játék: Puzzle-párkereső nyomtatása Puzzle-párkereső egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Puz- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.