» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Virágkoszorú
A játék az ismert szóláncok egyike, úgy jön [...]
Jutalomcsekk
Egyik oldalán nyitott körben ül a csoport. A ny [...]
Bombázás
A csapatok oszlopban állnak fel egymás mellett. [...]
Árnyak
A terem közepén nagy lepedőt feszítünk ki. M [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Fil- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Két őrs egymással szemben asztalhoz ül. Az őrsvezetők lesznek a csapatok kapitányai. Az egyik őrsbeliek fémpénzt adogatnak egymásnak kézről-kézre az asztal alatt. Ha a másik őrs kapitánya azt kiálltja "kezeket fel", a fémpénzadogató őrs tagjai felemelik ökölbe szorított kezüket. Második parancsszóra "kezeket le" minden játékos nyitott tenyerét helyezi az asztalra, ezt lehetőleg óvatosan teszik, az ellenfelek megtévesztése végett. A másik őrs fülel, hogy kinek a keze alatt koppan a pénz, utána tanácskoznak. Ha körülbelül tudja a kapitány, hogy kinél van a pénz egymás után felszólítja fiúkat, hogy emeljék fel a kezüket, legutoljára hagyja azt, akinek a keze alatt sejti, hogy ott van a pénz. Ha nem tévedett 5 pontot kap az őrs és megkapják a pénzdarabot azzal, hogy ők dugják el és az ellen párt találja ki, hogy hol a pénz. Ha tévedett kapitány, a másik őrs kap öt pontot és azon kívül megtarthatja a pénzdarabot.
Játék információk

Tipus: érzékszerv fejlesztő érzékszerv fejlesztő RSS csatorna érzékszerv fejlesztő nyomtatása
Kellék(ek): Pénzérmék, asztal, szék
Játék: Filléres kapitány nyomtatása Filléres kapitány egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

Jó játék, csak jó lenne egy kicsit a mai napokba helyezni. Örs már kevésbé van, jobb lenne a csapat kifejezés. egyébként játszható, ha az asztal nem olyan magasságú a gyerekek számára, amit igen jól beláthatnak.
2009-07-26 03:11:44
három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Fil- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.