» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Egységben az erő
Két ellenséges csapat egymással szemközt köz [...]
Szóbokszolás
A játékosok párokban állnak össze, egymással [...]
Dülöngélős bizalomjátékok
"Az inga nyelve" - Szorosan egymás mellé állva [...]
Tréfa a takaróval
Két széket úgy raknak egymás mellé, hogy köz [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Vel- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Elmondjuk, hogy annak ellenére, hogy egy klubba járunk, egy csoportban játszunk, vannak szorosabb és kevésbé szoros kapcsolatok a csoportban. Különben is mindannyian mások vagyunk és mindenkivel más az, amit párban, a csoporton kívül szívesen tennénk együtt. Ennek feltárására készítettük elő ezeket a tevékenységeket írott formában is megmutató kártyákat. Ezek itt vannak kiterítve, jól olvashatóan az asztalon. Járjuk körbe többször is az asztalt, és közben olvassuk el őket, elgondolkozva azon, hogy melyik tevékenységhez kit hívnánk szívesen. Ha ez megtörtént, mindenki visszaül a helyére, majd egyenként, sorban a tagok az asztalhoz mennek, kiválasztanak egy kártyát, és azt odaadják egy embernek. Mindenki csak egyet választhat és csak egy társának adhatja oda, hogy vele mit csinálna szívesen. Így láthatóvá válik, hogy kinek van már a kezében kártya, s kinek nincsen. Természetesen előfordulhat, hogy gondolatban már választottam, de megelőztek, tehát akkor át kell alakítanom a választást, így senki nem marad kártya nélkül.
Azt a játék végén meg lehet beszélni, hogy kinek volt meglepő az, hogy milyen kártyát kapott, lesz-e folytatása ennek a játéknak, annyira, hogy az egyes párok meg is valósítják azt a tevékenységet, amelyhez a párjukat kiválasztották.
Játék információk

Célkitűzés: Megismerni a másikat.

Tipus: csoportépítő csoportépítő RSS csatorna csoportépítő nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): Kis kartonlapokon jól olvashatóan legyenek rajta azok a tevékenységek, amelyeket szívesen végeznének együtt valamelyik csoporttaggal. Minden tevékenységtípusból legalább öt azonos legyen, s az összes kis karton legalább háromszor annyi legyen, mint a csoport létszáma. Minta a tevékenységekre, amelyek elé oda értendő, hogy mindegyik úgy kezdődik: Veled szívesen... "Írnék egy könyvet, beszélgetnék, néznék tévét, mennék kirándulni, laknék egy szobában, sétálnék a parkban, játszanék páros játékot, mennék nyaralni, vállalkoznék egy hosszú hajóútra, járnék egy klubba, szerepelnék a színpadon, kezdenék újra nyelvet tanulni, szerkesztenék egy újságot, járnék egy kórusba énekelni, állítanám össze a jövő heti étlapot" A lehetséges tevékenységek felsorolásának csak a játékot szervezők fantáziája szabhat határt.
Játék: Veled szívesen nyomtatása Veled szívesen egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Vel- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.