» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Japán foci
A játékosok körben állnak, mindenki terpeszál [...]
A halottvigyázó
A lámpát eloltják, csak egy gyertya világít. [...]
Csendkirály
A játékosok laza kört állítanak, egy széket [...]
Csoportrajz
A csoport körben ül és előre elkészített, na [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Hog- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Ismerjük egymást, de változunk is folyamatosan, sőt a hangulatunk, az érzéseink még gyorsabban is változnak, mint mi magunk. Sokszor elhatalmasodik a bánat, máskor meg egyértelműen öröm tölt el bennünket. Van, amikor annyira vidám vagyok, hogy mindenen csak nevetnék, máskor meg a fáradtság miatt alig hallom meg azt is, amikor hozzám szólnak.
Most úgy mondjuk el a nevünket sorban egymás után - s nem kell ez előttem szólót megismételni - hogy a névhez hozzáteszem azt az érzést is, ami itt és most leginkább betölt, ami leginkább jellemző rám. Törekedjünk arra, hogy érzéseket és ne gondolatokat mondjunk. Persze a rövid és gyors megfogalmazás is fontos, válasszuk ki a legjellemzőbbet, azt, ami a leginkább uralkodó érzés. Pár példa: "A feszültséggel teli Ildikó vagyok." "A vidám Borbála vagyok." "A kíváncsi Rozika vagyok." Szóval valahogy így. Ha valaki nem érzést mond, a játékvezető leállíthatja egy "STOP!" jelzéssel.
Játék információk

Célkitűzés: Hozzásegíteni a résztvevőket az érzések megfogalmazásához és kimondásához. Oldani a háttérbe húzódás vagy a negatív érzések elfojtásának rossz hatásait, vagy éppen azt támogatni, hogy röviden, tömören egy, az "itt és most" leginkább előtérben lévő érzésüket fogalmazzák meg. A csoport együttlétének kezdetén jó lehetőséget ad, hogy felmérje a játékvezető a hangulatot, bemelegítésként is alkalmazható.

Tipus: csoportépítő csoportépítő RSS csatorna csoportépítő nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): nincs
Játék: Hogy érzem magam itt és most nyomtatása Hogy érzem magam itt és most egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Hog- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.