» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Ilyennek látlak!
Két egyenlő létszámú csapatot alakítunk. Az [...]
Fele a tied!
A játékosoknak meghatározott idő alatt be kell [...]
Blitzlicht
A gyakorlatot kevésbé tapasztalt csoportnál íg [...]
Mondatbefejezések
Megkérjük a résztvevőket, hogy egyénileg dolg [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Él- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Mindenki kézbe veszi a körlapot, a szép, kerek forma, akár az óra lapja, az időre is emlékeztet bennünket. Most ne a hatvan perc beosztását keressük, bár úgy is lehet erre a lapra gondolni, mint egy kerek életre, ahol a percek egy-egy évet jelentettek.
A következő hatásoknak adjunk helyet: szülők, társ, család/rokonság, munka/ hivatás, betegség, vallásos hit. Ezeket az életet befolyásoló erőket felírjuk külön, jól olvashatóan, most a hat legfontosabbat választottuk ki. Van ceruza, sőt radír is, ha nem sikerül elsőre jól berajzolni az arányokat, de kezdjük el. Tüntessük fel ezen a körlapon, hogy az életünk "tortájából" melyik erőnek mekkora "szelet" jutott, vagy melyik erő, mekkora "teret" foglalt el. Lehet színeseket is használni, de lehet egyszerűen grafitceruzával bejelölni az egyes körcikkek nagyságát.
Ha készen van mindenki, akkor körben megmutatva mindenki szóban kiegészítheti, elmesélheti, hogy miért így rajzolt. Ez után érdemes azt is megbeszélni, hogy kinek mi jutott eszébe rajzolás közben, kinek, milyen gondolatai voltak ezzel a gyakorlattal kapcsolatban.
Játék információk

Célkitűzés: Elgondolkodni az életen, áttekinteni azokat a hatásokat, amelyek értek bennünket, megrajzolni azon külső erők arányait, amelyek befolyásolták az életünket, életidőnket, éveinket.

Tipus: csoportépítő csoportépítő RSS csatorna csoportépítő nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): Ceruzák, radírok, színes ceruzák és viszonylag jó minőségű papírból vagy rajzlapból kivágott körök eggyel, kettővel több példányban, mint ahányan a csoportban vagyunk.
Játék: Életkörök nyomtatása Életkörök egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Él- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.