» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Óriások, törpék, varázslók
Az alapszabály a következő: Az erős óriások [...]
Ország, város
A csoport minden tagját ültesd le egy papírral [...]
Elfogadni vagy elutasítani
A három gyakorlat ebben a sorrendben játszandó, [...]
Nyúl a bokorban!
A terepen szanaszét négyes csoportokban állnak [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Vá- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A játékcsoport tagjai körben ülnek. A játékvezető vagy a kezdő játékos az arcával tréfás grimaszt vág, vagy legalábbis megpróbál valamilyen mulatságos arckifejezést ölteni, és így fordul oda a baloldali szomszédjához. ő szemrevételezi az arckifejezést, megpróbálja minél tökéletesebben átvenni azt, és így fordul oda a saját baloldali szomszédjához. Az újra átveszi az arckifejezést, és az arc így vándorol tovább, amíg vissza nem ér az azt eredetileg útjára bocsátó játékoshoz. Biztosak lehetünk benne, hogy közben az arckifejezés többször is megváltozott. Ezeket a változásokat utólag meg is beszélhetjük.


Más változatban: Az archoz egy következő játékos hozzátehet még egy apró testmozdulatot, és úgy adhatja tovább. Minél nagyobb a csoport, természetesen annál kisebbnek kell lennie a mozdulatnak, hogy a feladat ne váljon kezelhetetlenül terjedelmessé. Ha a soron következő játékos idegenkedik az arca "továbbadásától", az utána következő veheti át az arckifejezést.

Játék információk

Célkitűzés: A játék a mimika utánzásával a megfigyelőképességet mozgósítja, és persze remélhetőleg megnevetteti az együttjátszókat!

Tipus: ismerkedős ismerkedős RSS csatorna ismerkedős nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): nincs
Játék: Vándorló arc nyomtatása Vándorló arc egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

Mi annó egy tanfolyamon egymás mögött állva játszottunk hasonlót, annyi különbséggel, hogy nem vicces grimasz kellett mutatni, hanem valamely érzelmet kifejező arcot. A sor elején álló játékos adta tovább a mögötte állónak, majd a sor legvégén állónak kellett megmutatnia a csoportnak, hogy hozzá mi érkezett. Aztán az első is megmutatta, hogy ő eredetileg mit küldött. A játék így is vicces volt az arckifejezések közti eltérés miatt.
2012-06-12 12:54:41
három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Vá- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.