» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Pszt!
Álljunk körbe, szorosan egymás mellé, arccal b [...]
Kanálból kanálba
Körben állva mindenki a kezében tartja az evők [...]
Fán ülő fogó
Olyan fát választunk ki a játékhoz, amelynek t [...]
Lábvadászat
A csapatok elhelyezkednek egy-egy sarokban, levesz [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Cí- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Arra kérjük a részvevőket, hogy a címerre rajzolják fel az őket jellemző értékeket, fontos dolgokat, szimbólumokat, a pajzsra meg azokat a dolgokat, amik védelmére vannak, például megvédi a kutyája, vagy a rosszullétét jelző készülék a karján. Lehet, hogy ez utóbbinak a lerajzolása nehezebben megy, biztassunk arra, hogy lehet stilizáltan vagy elnagyoltan is rajzolni, szóban úgy is kiegészítheti a művét mindenki.
Ha elkészült mindkét alkotás, akkor mindenki kiteszi a két rajzot maga elé a földre, és kétszer körbemegyünk, hogy megnézzük a kiállítást. A körséta után mindenki egyenként mondja el, hogy miért úgy rajzolta meg a címert, ahogy látjuk, s mit jelent a védőpajzs számára. Ha nem szívesen rajzolnak, szóban is közölhető, hogy ki, mit szeretne a címerében tudni, s mi az, ami most is úgy védi, mint egy erős pajzs.
Játék információk

Célkitűzés: Az önfeltárás, önkifejezés elősegítése. A jelképek használata hozzásegíthet bennünket ahhoz, hogy kreatívan, a szimbólumok nyelvén mondjunk el magunkról fontos dolgokat a csoportnak.

Tipus: ismerkedős ismerkedős RSS csatorna ismerkedős nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): Rajzlapok, zsírkréta megfelelő mennyiségben. Ha van olyan könyvünk, amelyben címerek, vagy fényképek vannak szépen kidolgozott védőpajzsról.
Játék: Címerem és pajzsom nyomtatása Címerem és pajzsom egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Cí- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.