» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Telefon
A kezdő játékos felveszi a képzelet­beli tele [...]
Oda-vissza
A csapatok oszlopban állnak fel egymástól 4-5 l [...]
Közmondás közfelkiáltással
A társaság valamelyik tagja kimegy, a többiek v [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal A m- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A játékot ismerők egy erős deszkalapra állítanak egy "új fiút" bekötött szemmel, kit föl fognak emelni. Ketten a deszka két végét fogják meg, a harmadik az áldozat mögé áll, míg egy negyedik égő gyertyával kezében előtte helyezkedik el. A deszkatartók kissé fölemelik a deszkát s nagyon keveset ide-oda mozgatva úgy tesznek, mintha emelnék azt. Ezalatt a hátul álló - kinek hivatása "emelés" közben támogatni az "új fiút" - lassan mind lejjebb és lejjebb fogja őt s így azt a benyomást kelti benne, mintha valóban emelkednék. Ennek a képzelődésnek előmozdítására az elöl álló fiú a gyertyát szintén lassan lefelé viszi (ha emelnek, az állandó helyen lévő fényforrás süllyedőnek tűnik!) Mikor már elég magasra "emelték" a fiút, felszólítják, ugorjék le! Természetesen habozni fog s amikor erős biztatásra mégis leugrik, közderűre fog néhány centimétert ugrani hatalmas előkészület után.
Még teljesebbé tehetjük az "emelést" úgy, hogy a szoba mennyezetét is megérintetjük vele, amennyiben egy könyvet stb. tartunk feje fölé, melyet kezével megérinthet.
Játék információk

Tipus: tréfás tréfás RSS csatorna tréfás nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: 5 perc
Kellék(ek): erős deszkalap, gyertya, gyufa, könyv
Játék: A magashegység veszedelmei nyomtatása A magashegység veszedelmei egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

húúúúúúúúúúú ez tök tuti és félelmetes is lehet annak a deszkán áll!!!!XD
2011-11-16 13:20:05
Ez ijesztő én féltem! Nagyon!!!! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
2010-06-12 12:09:35
Ezt mikor katonák voltunk csináltuk, jó sokat lehetett nevetni mi annyival másképp csináltuk ,hogy aki a deszkán állt az elé egy másik lépett aki a földön volt és a földön állónak a fejére tette a kezét a deszkán álló és szoltunk,hogy emelhetitek de akkor aki ott állt a földön az lassan kezdett legugolni és aki fent állt a deszkán az azthitte,hogy felemelték magasba és mikor leugrott nagyokat estek :)) Jó játék ki kell próbálni!
2008-10-30 21:59:08
három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal A m- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.