» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Csoportkép - neked
Egy játékos fordítson hátat a csoportnak! A t [...]
Vak-kör
A terem méreteihez képest a legnagyobb körben [...]
Régi ízek, régi ételek
Lényegében ez inkább az "emlékezetmunkára" ha [...]
Mi a változás?
Különböző tárgyakat sorba rakunk az asztalon. [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Vid- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: A falra annyi rajztáblát akasztunk, ahány 5-10 tagú csapat van. Mindegyikre egy rajzlap kerül. Elé teszünk egy széket, arra odakészítünk megfelelő rajzeszközöket. A csapatok első tagja kimegy, és rajzol egy vonalat a rajzlapra. Ez lehet egyenes is, görbe is, vagy akár csak egy pont is, de csak összefüggő vonaldarab. Amint a rajzeszközt felemeli, abba kell hagynia az alkotást, következik a csapat másik tagja, aki szintén csak egy vonalat húzhat, de úgy, hogy elképzelése szerint kijöjjön majd belőle valami. Sorra következik minden játékos. Az ügyeletes rajzolónak szabad tanácsokat adni, de a rajzlaphoz odamenni nem lehet. Amikor a csapat tagjai úgy érzik, hogy tökéletes az alkotás, vagy hogy ennél már csak rosszabb lehet, akkor beadják. Megvárják, míg minden csapat elkészül, azután a csapatok egy-egy tagjának el kell magyaráznia, hogy a rajz mit ábrázol. Bizonygathatja, hogy miért az övék a legszebb. Meg kell próbálnia a zsűrit úgy befolyásolni, hogy csapatuk nyerjen. Ha minden csapat elmondta a mondókáját, a zsűri visszavonul. Az "alkotás" mellett a magyarázatot is bele kell számítani az értékelésbe.
Játék információk

Tipus: csoportépítő csoportépítő RSS csatorna csoportépítő nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): annyi rajztábla és rajzlap, ahány 5-10 tagú csapat van, szék, rajzeszközök (legjobb a zsírkréta, mert elég vastagon fog, ezért messziről is látszik, és nem mázolódik)
Játék: Vidám rajzok nyomtatása Vidám rajzok egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Vid- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.