» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Névgombolyító
Körben ülünk. Az egyik játékosnál van egy go [...]
Kíváncsi kocka
Először az A-jelű játékos dob a kockával, a [...]
A mi emlékművünk
A résztvevők körbe ülnek. Középen van az ép [...]
Pasziánsz
A játék kezdetekor hét kártyakupac van az aszt [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Fog- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Tegyünk le egy tábla csokoládét egy tányérra, helyezzünk mellé kést és villát. Csak késsel és villával szabad róla a papírt lefejteni, és enni is csak így szabad belőle. Amíg a teljes címke papír nincs leszedve róla, nem szabad az ezüstpapírt megbontani és amíg akár egyetlen négyzetcentiméter ezüstpapír van a tányéron, nem szabad a csokoládé szeletelésébe belekezdeni. A kezdést és a csokievési sorrendet dobókockával döntjük el. A játékosok körbeállnak egy asztalt. Az első játékos kap egy dobókockát a játékvezetőtől, dob vele. A kocka addig jár körbe-körbe, amíg valaki hatost nem dob. A szerencsés játékos oda megy a tányérhoz, leül és nekikezd a papír lefejtéséhez. Igen ám, csakhogy közben tovább forog a kocka. Ha ismét hatost dob valaki, akkor átveszi előző társa helyét és ott folytatja a bontogatást, ahol az abbahagyta. A leváltott társ visszamegy dobni. Amikor valaki odáig jut, hogy eszi már a csokoládét, akkor a többiek kórusban kiabálják: Eszi már, eszi már! Közben forog a kocka, mindig a legutolsó hatos dobója mehet enni. A játék addig tart, ameddig a csoki.
Játék információk

Pedagógiai javaslat: Újabb táblával persze új játékot is lehet kezdeni. Érdemes megfigyelni, hogy micsoda gyorsaságra sarkallja a szelet csokoládé a játékosokat. A játék elején kössük ki, hogy egy falatra legfeljebb kb. fél kockányi csokoládédarabot szabad bekapni.

Tipus: csoportépítő csoportépítő RSS csatorna csoportépítő nyomtatása
Létszám: tetszőleges
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): egy tábla csokoládé, egy tányér, kés és villa, dobókocka
Játék: Fogy a csoki nyomtatása Fogy a csoki egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

Játszottuk! Hihetetlen a sebesség és az izgalom, amivel a csoki fogy! Ráadásul egyetlen tábla csokoládéval vagy 20 gyereket meg tudunk etetni. (De azért soha nem elég!) Remek játék!
2009-12-28 13:25:46
három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Fog- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.