» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Ketyegő óra
A játékosok körben ülnek. Egy játékos beáll [...]
Verstanulás
Nagy László: Adjon az Isten című verse [...]
Rák foci
Hatos csoportokat jelölünk ki, és kijelölünk [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Tű- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Először két vezért választunk. Majd a két vezér csapatot választ: egymás után rámutatnak egy-egy játékosra. Azok a vezérük mögé állnak. Mikor megvan a két csapat, jól látható, egyenes vonalat húzunk. Ez a vonal jelképezi a tüzet, amit majd átugrunk. A vezérek egymással szemben, libasorban felállítják a csapatokat a vonal két oldalán. A két vezér leghátulra megy. A két első szemben álló pedig átöleli egymás derekát, a második az elsőét, a vezér leghátul segít.
Vezényszóra - egy, kettő, három! - húzni kezdi egymást a két sereg. Amelyik játékost áthúzzák a vonalon, fogoly lesz (mind a két lábának túl kell lenni a vonalon!) Ha többet húznak át, mind fogoly lesz, vagyis figyelni kell, ha elszakad a lánc, gyorsan engedjük el az előttünk levőt! Persze ez se biztos módszer, mert akkor meg egyesével ejtik foglyul a sereget.
A vezér dolga, hogy jól állítsa össze a csapatot, az erőseket előre, a gyengébbeket hátra küldve. Az a csapat győz, amelyiknek a vezérét is foglyul ejtik.
Játék információk

Tipus: ügyességi ügyességi RSS csatorna ügyességi nyomtatása
Létszám: nagy csoport
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): Nem szükséges
Játék: Tűzugratás nyomtatása Tűzugratás egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Tű- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2020. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.