» Játékgyűjtemény RSS csatornák Könyjelzőbe vele!
Ajánljuk Neked!
 
Játék ajánló
Denevér
Mint tudjuk, a denevérek általában lefelé lóg [...]
A mi emlékművünk
A résztvevők körbe ülnek. Középen van az ép [...]
Vedlő kígyó
A játékosok indián menetben sorakoznak. Jobb ke [...]
Pincér
"Vendéglőbe" (asztalhoz) megy az egyik csapat é [...]
 
Legelső játék oldal Előző játék oldal Fé- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldalJátékszabály: Négy egyenlő számú csapatot alakítunk. Kell két hosszabb kötél, melyeket középen jó erősen összebogozunk, hogy egy egyenlő szárú kereszt legyen belőlük, a kötelet kereszt alakban letesszük a földre. A négy végétől kétszer annyit lépünk, ahány játékos van egy csapatban, s lerakunk egy-egy zsebkendőt (vagy akármit, amit fél kézzel is fel lehet venni). Mind a négy helyre ugyanazt a tárgyat tegyük, s mind a négy hely egyenlő távolságra legyen a kötélvégektől. A csapatok felállnak a kötél négy véghez, mégpedig úgy, hogy az első kinyújtja egyik kezét a kötél felé, a másikat megfogja a társa, így fogóznak össze sorban. "Egy, kettő, három!"-ra az elsők jó erősen megmarkolják a kötélvégeket, s húzzák. Mégpedig úgy, hogy a sorban utolsó játékos elérje és fel tudja venni a zsebkendőt! Amelyik csapat elengedi a kötelet, megy a kötél után, és újra megmarkolja, de persze már jó nagy tért vesztett! A csapatban állók segítenek húzni, az utolsó irányíthat, hogy jobbra vagy balra stb.
Az a csapat győz, amelyik hamarább felvette és felmutatta a zsebkendőt. (Megérinteni még nem elég!) Az új játékhoz új csapatokat alakítunk.
Játék információk

Tipus: ügyességi ügyességi RSS csatorna ügyességi nyomtatása
Létszám: nagy csoport
Korosztály: tetszőleges
Játékidőtartam: tetszőleges
Kellék(ek): két hosszabb kötél, 4 zsebkendő
Játék: Félkézhúzás nyomtatása Félkézhúzás egyedi RSS csatornája

  ?


HozzáfüzésekHozzáfűzések

három+2? (számmal)
Csak a latin ABC betűi, számok, valamint csak a ?, !, . írásjelek írhatóak be!
 
[Fel]
Van ám még ennél jóval több játék is!
Legelső játék oldal Előző játék oldal Fé- ||   Következő játék oldal  Legutolsó játék oldal

Honlap készítés, Tárhelyszolgáltatás. Az oldal a gyűjtemény.net lapcsalád tagja.
© 2009-2021. Játékgyűjtemény - minden jog fenntartva! Beleértve a másolást, az adatrögzítő rendszerben való tárolást is. Kizárólagosan non-profit célra használható fel az oldalon található összes játék, játékszabály.